Kære Til Hyrdens Hjerte

Mormons Bog

Hvad er Mormons Bog? 

Mormons Bog er en gammel beretning om de gamle indbyggere af den Amerikansk Kontinent. Den blev skrevet af Guds ånd af profeter som var befalt af Gud at skrive den. Den indholder Jesu Kristi evangeliums fylde, og indeholder en oversigt over pagterne som Gud har lavet med dem som er af Israels hus. Mormons Bog inviterer alle overalt at omvende sig, og komme til Kristus. 

Hvorfor er det vigtigt? 

Mormons Bog er vigtigt fordi den indeholder Jesu Kristi evangeliums fylde. Joseph Smith sagt den følgende andgående Mormons Bog: “Jeg fortalte brødrene, at Mormons Bog var den mest korrekte af enhver bog om jorden og grundstenen til vores religion, og en ville komme nærmere Gud ved at overholde dets forskrifter end nogen anden bog.” Den også indeholder en oversigt over pagter, der var lavet af Gud med Hans udvalgt. Mormons Bog er beregnet til at blive accepteret som en pagt fra Gud til dem som læse den. Det er en vejledning og standard for, hvordan vi burde leve vores liv.

Hvem skrev Mormons Bog?

Profeter der var anbefalet af Gud skrev den; det var skrevet af profetiens og åbenbaringens ånd. Joseph Smith modtaget deres skrifter og ved Guds kraft oversat den til Engelsk, og offentliggjort den i 1830 som Mormons Bog.   

Hvad om Israels stammer, og Guds pagter hos dem?

Mormons Bog er skrevet til resten af Israels hus, for at de kan ved hvordan stor ting Herren har gjort for deres fædre, og at de måtte kende Herrens pagter, at de ikke er kastet af for evigt. Og også til den overbevisende for Jøde og ikke-jøde om at Jesus er Kristus, den Evige Gud, som giver sig til kende for alle folkeslag. 

Er Mormons Bog profeti?

Ja det virkelig er profeti. Den vidner om den som sket i fortiden, den som sker i nutiden og den som skal ske i fremtiden.
Lære om Kristus

Lær hvem Han er og om Hans fortsatte arbejde med at genoprette sit Evangelium i vor tid.

Lære Mere


Modtage Dåb

Kom til Kristus ved at blive døbt eller gendøbt.

Lære Mere


Læse Skrifter

Få og studer Guds åbenbarede ord for vores tid. (Engelsk)

Lære Mere


Fællesskab

Tilbed og tjen Gud sammen med andre som tro på Kristus.

Lære Mere


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk