Kære Til Hyrdens Hjerte

Joseph Smith

Joseph Smith var født 23. December 1805. Den 1805 vintersolhverv sket på 22. December, som var den korteste dag af jordens bane omkring solen. Eller i andre ord den dag med den mest mørkhed. Joseph Smith var født dagen efter og derfor Joseph Smith var født dagen som lys sejr mørkhed. Dette var ikke tilfældigt, det var kosmisk og symbolsk fordi gennem ham lyset eller i andre ord kundskab om Gud begyndte at blive genoprette tilbage til jorden. 

I 1820 Joseph Smith gik ind i skoven for at bede til Gud. Det var på dette tidspunkt at Jesus Kristus viste sig til Joseph Smith og også Faderen, i overensstemmelse med de løfte som Jesus Kristus lovede til alle som kan findes i Johannes Vidnesbyrd kapitel 9 "Han der har mine befalinger og holder dem, det er ham der elsker mig. Og den der elsker mig skal blive elsket af min Fader, og jeg vil elske ham og vise mig selv for ham." (Se Jesus Kristus som den Anden Talsmand) 

Derefter i 1823 en engle som hedder Nephi viste sig for Joseph Smith, og viste for ham hvor en gammel beretning var skjult som indholdet Kristi evangelium og en historie om de gamle indbyggere af den Amerikansk kontinent. 

Gennem Guds kraft, oversæt Joseph Smith denne beretning til Engelsk og offentliggjort den i 1830, som Mormons Bog.

Igennem hans liv fortsætter Joseph Smith at genoprette mere af Jesu Kristi evangelium til jorden. Han modtaget mange åbenbaringer der åbenbaret meget om Guds evangelium, og søgt at undervise andre til at have tro og følge Gud, og til at dem selv modtage Kristus og kundskab direkt fra Ham. 

Joseph Smith også arbejdet for at bringe Zion den nye Jerusalem på de Amerikansk kontinent. Men dem som han undervist og arbejdet med var mere interesseret i en kirke organization og en hierarki en Zion. 

På 27 Juni 1844, blev Joseph Smith slået ihjel af en vred hob, og således sluttet Herrens genoprettelse arbejde for nogle generationer indtil Han kaldte igen en anden tjener (Denver Snuffer) og gennem ham begyndte at arbejde igen med menneskehed. 
Lære om Kristus

Lær hvem Han er og om Hans fortsatte arbejde med at genoprette sit Evangelium i vor tid.

Lære Mere


Modtage Dåb

Kom til Kristus ved at blive døbt eller gendøbt.

Lære Mere


Læse Skrifter

Få og studer Guds åbenbarede ord for vores tid. (Engelsk)

Lære Mere


Fællesskab

Tilbed og tjen Gud sammen med andre som tro på Kristus.

Lære Mere


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk